Mit nyersz, ha a Multi Job-on keresztül keresel diákmunkást?

diákmunka előnyei diákmunkában foglalkoztatás

A diákmunkában foglalkoztatott fiatalok számos előnyt jelentenek a cégek számára, kedvezőbb adózást, rugalmasabb időbeosztást, a szaktudás nélkül elvégezhető feladatok esetében jóval kedvezőbb óradíjon elvégzett munkát. Mit nyersz, ha a Multi Job-on keresztül keresed a diákmunkában foglalkoztatott fiatalt?

1. Szakmai előszűrést preferenciáid alapján

Levesszük a válladról az önéletrajzok böngészésének terhét, és az általad meghatározott preferenciák alapján előre szűrjük a jelentkezőket. Így neked már csak egy kis csapatból kell kiválasztanod az ideális jeltöltet, ami olyan fiatalokból áll, akik mind alkalmasak az általad megfogalmazott elvárások alapján a feladat elvégzésére. Bizonyos munkák esetében természetesen erre sincs szükség, ilyen esetben “készen kapod” a rendezvényedre kért hostess csapatot, a boltodba az árufeltöltésre érkezőket.

2. Tanácsadást, ha nem tudod, mi lenne a legideálisabb megoldás számodra

Talán benned is megfogalmazódott, hogy bizonyos feladatokat jó lenne diákmunkában elvégeztetni, mert ezzel pénzt spórolhatsz, miközben képzett, és értelemszerűen jóval drágábban dolgozó kollégáidnak több ideje marad a kreatív feladatokra. Csak még nem tudod, mi az ideális megoldás. Milyen feladatokat lehet rábízni? Mennyi időben érdemes foglalkoztatni? Ebben is tudunk segíteni! 25 éves tapasztalatunknak köszönhetően pontos értjük, látjuk, egyes cégeknek miben lehet a legnagyobb segítségére a diákmunka. Így tudunk tanácsot adni, milyen feladatra, milyen kvalitásokkal rendelkező fiatalokat érdemes keresned.

3. Bármilyen pozícióra kereshetsz embert

A diákmunka már régen nem a szórólapozást jelenti, nagyon sok cég felismerte, hogy adminisztratív feladatokra, adatrögzítésre, sőt, szakmai jellegű munkák (HR, pénzügy) esetén megfelelő tanulmányok mellett asszisztensi pozíciókban is kiváló lehetőség a diákmunka. Emellett természetesen a kereskedelemben, vendéglátásban, könnyebb fizikai munkák esetén ideális választás, hiszen az anyagi előnyök mellett rugalmasságot biztosít. Nálunk minden területen találsz dolgozni vágyó fiatalokat.

4. Gyors megoldásokat

Több tízezres adatbázisunknak köszönhetően felmerülő munkaerő igényeidre gyorsan találunk megoldást. Hirtelen csapatbővítésre van szükséged? Szükség lenne még két emberre a hétvégi rendezvényeden? Irodai adatrögzítő feladatokat kellene rövid határidőn belül elvégezni? Tudjuk biztosítani számodra a megfelelő munkaerőt!

5. Országos lefedettséget

Adatbázisunk nem csak budapesti vállalkozások számára kínál diákmunkában lehetőségeket, országos lefedettséggel, három vidéki irodával rendelkezünk, így céged bárhol is működjön az országban, állunk rendelkezésedre!

Kíváncsi vagy, neked milyen ajánlataink vannak? Keress minket >>