Skip to content

állásinterjú

mi_alapu_allasinterju

Mire figyeljünk, ha MI-alapú állásinterjúkat szeretnénk bevezetni?

A munkaerőpiac folyamatosan fejlődik, és a technológiai újításoknak köszönhetően a toborzási folyamatok is átalakulnak. Az állásinterjúk terén egyre gyakrabban merül fel a chatbotok és mesterséges intelligencia alkalmazásának igénye. Ez nem csak időt és erőforrásokat takarít meg a cég számára, de új szintre is emeli a kiválasztási folyamatokat. Mit kell mérlegelni, mielőtt belevágnánk az ilyen technológiák bevezetésébe, és milyen előnyökkel jár mindez a toborzás szempontjából?Tovább olvasom »Mire figyeljünk, ha MI-alapú állásinterjúkat szeretnénk bevezetni?

állásinterjú

Így válaszd ki a legjobb pályakezdő fiatalt

A megüresedett pozícióra sokan keresnek pályakezdő fiatalokat, hiszen szempont az alacsonyabb fizetésigény. Az álláshirdetésre aztán tömegével érkeznek a jelentkezések, és a cégek sokszor ott találják magukat egy nehéz helyzetben, amikor nem tudják eldönteni, melyik jelölt lehet a legalkalmasabb: ki az, aki eléggé agilis, megfelelő munkamorállal rendelkezik, és remélhetőleg marad is egy ideig a pozícióban. Összegyűjtöttem néhány támpontot, ami segíthet a választásban.Tovább olvasom »Így válaszd ki a legjobb pályakezdő fiatalt

munkakeresés állásinterjú

Hogyan változott meg a munkakeresés az utóbbi időben?

A munkakeresés módja és azok a szempontok, amelyek a leginkább befolyásolják egy új munkahely kiválasztását, és a munkaadók elvárásait a munkavállalókkal szemben nem csak az utóbbi egy évben változtak meg jelentősen, de az biztos, hogy a járványhelyzet erősítette az átalakulást. Hogyan keresnek most munkát az emberek és mik a munkaadók legfontosabb szempontjai? Erről írom le a tapasztalataim.Tovább olvasom »Hogyan változott meg a munkakeresés az utóbbi időben?